Sjoesjanah Russische Toy - Loving dogs
 

Even voorstellen

 

Ik ben Dorien van Amersfoort-Tieltjes en woon in Eefde, een klein plaatsje tussen Zutphen en Deventer. Honden zijn er altijd in mijn leven geweest en de eerste mopshond kwam in 1979 van de "Warnsborn" kennel (Hylke). 

Daarna heb ik ook nog een "klikorasje" en een rottweiler gehad. 

Het mopsenvirus kwam in 1996 pas goed op gang toen er opnieuw een mopsje in ons huis kwam Sinjo of Caroline's Concern.

Meestal ga ik met mijn hondjes naar de puppycursus en gedrag en gehoorzaamheid, ter voorbereiding op het show lopen ga ik naar de ringtraining. Het showen met de hondjes doe ik af en toe op een clubmatch of tentoonstelling. 

Helaas is het vanaf 2019 officieel verboden is om met platsnuiten te fokken, daardoor ben ik op zoek gegaan naar een ander ras. Na veel te hebben gelezen en er goed over na te hebben gedacht, heb ik augustus 2019 mijn eerste Russische Toy Terriër uit Rusland gekocht. In de toekomst hoop ik samen met mijn dochter Madelon een nestje (met stamboom) met haar te mogen fokken. Wij zijn lid van de EGCN (Eerste Gezelschapshonden Club Nederland) en houden ons aan de regels van deze vereniging en die van de Raad van Beheer. Wij streven erna om lieve, mooie maar vooral gezonde pups ter wereld te brengen.

Ik wens u veel leesplezier op de site, u vind hier informatie en nieuws. Mocht u nog vragen hebben kan kunt u uiteraard altijd contact opnemen. Wilt u verdere informatie dan kunt u altijd bellen of mailen.